Kloak eksperten logo

Autoriseret VVS-arbejde i Fredericia, Kolding og Vejle


VVS-arbejde i Fredericia, Kolding og Vejle

Leder du efter en autoriseret VVS’er i Vejle, Rødekro, Kolding og Fredericia eller omegn? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Kloak-Eksperten ApS udfører vi alle former for VVS-arbejde. Vi sørger for, at resultat lever op til alle dine forventninger og ønsker. Derfor tilbyder altid skræddersyede løsninger til vores kunder, der er i overensstemmelse med garantiordningen fra Byggeriets Kvalitetskontrol.

Hos Kloak-Eksperten ApS tilbyder vi:

  • Kloakseparering 
  • Omfangsdræn 
  • Kældervægsisolering  
  • Autoriseret VVS-arbejde

Altid fokus på kvalitet, service og sikkerhed

Hos os er kvalitet, service og sikkerhed altid af allerhøjeste prioritet. Vi sørger altid for, at vores arbejde udføres med fokus på kundeservice. Vi går altid langt for at tilbyde den bedste service, så du er tilfreds. Som autoriseret VVS’er er det vigtigste for os er, at du selvfølgelig føler dig i trygge hænder. For at sikre kvaliteten og sikkerheden, lever vi altid op til den gældende lovgivning, og vores kvalitetssystem kontrolleres af  Byggeriets Kvalitetskontrol. 

Skræddersyede og alsidige løsninger

Kloak-Eksperten ApS har vi flere års erfaringer og et tårnhøjt fagligt niveau, og vi står med stor glæde parate til at udføre, hvilket som helst VVS-arbejde. Hos os tilbyder vi skræddersyede og alsidige løsninger inden for VVS. Vores kompetencer favner bredt, og derfor finder vi altid en løsning, som netop kan løse det, du søger. Vi vil altid gerne høre om potentielle opgaver, og i samarbejde og åben dialog med dig finder vi sammen en unik løsning til dit projekt.

Med den høje faglighed vi har, tilbyder vi alle former løsninger til dit VVS-arbejde. Vi kommer gerne ud til dig, der bor i Vejle, Rødekro, Kolding og Fredericia eller omegn for at kigge projektet. Vi overholder naturligvis altid alle de aftaler, vi indgår med vores kunder. Derfor kan du trygt læne dig tilbage og lad os klare arbejdet.

Du er altid velkommen til at ringe og spørge, hvis du er tvivl, om vi kan hjælpe dig med dine VVS-problemer. Vi sidder klar med professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud, der skræddersyet præcist til dig, så det opfylder alle dine ønsker og behov.